Monday, December 26, 2011

Jullovets långsamhet

Annandag jul och vi har inte fått upp granen ännu. Tja, det kom annat i vägen. Jag tänker inte hänga läpp för det. Kanske lyckas vi idag. Kanske inte. Efter nyår förpassar jag den till skogen om den inte kommit upp. Jag ville inte ha någon gran, men sonen ville och jag köpte på villkor att han hjälpte till...

Jag är verkligen inte någon julmänniska, vänligt uttryckt. Försöker utnyttja tiden till att läsa och skriva. Nu har jag fått beställning på en stor målning också, så det det ska bli roligt att börja med den.

Fick Jag är Ozzy i julklapp, av en musiker förstås, och tänkte att jag skulle skumma igenom den - inget riktigt för mig, tänkte jag efter att ha sett en del av dokusåpan från han familjeliv. Märkligt nog fastnade jag. Trots det påvra språket och en katastrofalt dålig översättning med massor av anglisimer, förnimmer jag en värme hos Ozzy. Jag tror han försöker låta värre än han är, även om jag förstår att han inte direkt levt något änglaliv.


 Har också börjat på Haruki Murakamis Norweigan Wood. Har känts litet trögt hittills, men det tar sig nog.Njut av ledigheten på det sätt som passar dig! Det är det bästa!

3 comments:

Eleonora said...

O´key du - man måste pröva allt ( om man nu vill) Men Ozzy(?) är det int lit långt ifra deg??

Och varför skaffar du gran när det bara är en i fam som vill ha den? Mr S är ju nu så stor och vuxen att han kan förstå morsans önskan, eller?

Det var jag som "tomtade" för Sokka. Gillade hon innehållet??

Ha det gott och njut av lediga dagar. Kram från Eleonora

Amber said...

Eleonora: Jo, man kan ju tycka att det är långt från mig, men jag älskar hårdrock, även om just Black Sabbath (där Osbourne spelade) inte är min kopp te. Jag har alltid läst olika slags biografier och är intresserad av människors öden och tankar.

Jag är ju rätt svag för vad Mr S vill, kanske väl så ibland. :)

Tack snälla du för Sokkapresenten. Hon gnager glatt i sig en då och då. Så glatt som just hon kan - hon är rätt grätten. :)

Kram vännen!

Eleonora said...

GOTT NYTT ÅR KÄRA GRANNE!