Friday, February 03, 2006

Fruntimmer

Känner mig skakig och konstig. Mådde inget vidare i natt, så jag försökte läsa, gick inget vidare det heller. Jag är aldrig sjuk, så jag tror alltid att jag ska dö om jag får något annat än migrän. Alltså var jag litet nära döden i natt. Jodå, jag förstår att man inte ska skoja om det, men det skiter jag i.

Hörde att sonen är sjuk idag och ringde fadren (eller Fadren, kanske), som själv var i eländigt skick. Hans rediga fruntimmer till fru hade tagit sonen och lillasystern till läkarstationen. Såna kvinnor är det bra att exet gifter sig med, kan man tänka.

I morgon är det tänkt att jag ska ut och dansa, jo, så heter det när man fyllt 50 (uäää, vad gammalt!!). Mannen jag ska ut med föreslog Café Opera. Nähä du! Jag vill inte socialisera mig med stylister, hårfrisörskor av av alla de sexualiteter och rika fyllbultar. Är jag fördomsfull nu?

Jag har bara varit i Café Operas vinkällare, så vad vet jag?! För att komma dit ska man visserligen ha VIP-kort, eller vad det kan heta, men det var en kompis som hade kortet, så jag är oskyldig. Vi fattade för övrigt ingenting, beställde en flaska vin. Det gör man ju inte där, man smakar ett glas av någon exklusiv sort. Nå, jag kan väl skylla på att jag var så ung och inte begrep bättre. Idag vet jag inte vad jag ska skylla på. Nej tack, jag vill inte ha några förslag, jag kan lista ut dem själv och tänker inte använda dem och jag kan inte rå för att jag fyllt 50 - jo, det kan jag, när jag tänker efter.

Han jag ska gå ut med föreslog Berns istället. Känns inget vidare det heller. Jag vill dansa till bra rockmusik, gärna hårdrock, kan klara mig utan alkohol, jag är lika tokig utan. Jag vet inte om det finns något sådant ställe för de som inte är runt trettio bara. Suck. Varför är allt så ålderssegregerat i denna stad? Det vore mycket roligare med blandade åldrar och personlighetstyper på ett och samma ställe. Café Opera? Jaha.

Fruntimmer är ett bra ord. En av mina vänner (man, gay) sa en gång att jag var ett rejält fruntimmer. Det var en bra komplimang. I alla fall efter han hade förklarat vad han menade med det.

2 comments:

Morelli said...

jag var på alladin en gång, det vid norra bantorget, tyckte det var toppen just därför att det INTE var åldersegregerat...Men nu vet jag inte ens om det finns kvar...

AMber said...

Ska kolla om det finns kvar.