Monday, January 08, 2007

Alla dessa tester

Så många märkliga tester det finns på nätet. Ibland gör jag något av dem och får mig beskriven som än det ena, än det andra. Igår gjorde jag ett test som överraskande nog kom fram till att jag är en rätt kvinnlig kvinna. Så förvånad man kan bli. Och härom dagen ett, som kom fram till att jag är - en mops! Hihi. Att jag är mopsig är väl inget nytt direkt...

Månntro det finns något test som visar vilken bok man är? Får jag gissa så blir jag en filosofisk boxningsinstruktionsbok, om någon sådan är skriven. Poff, bara! Fast med litet tankar före och efter!

5 comments:

Pocahontas said...

hi,hi - själv undviker jag dessa tester. Ser dem enbart som en form av medial underhållning.
Och dessutom läser jag inte så många bloggar och bara ett fåtal regelbundet. Jag hinner inte med och jag vill heller inte lägga på mig krav att hinna. Har två bokhögar på bordet som jag sakta betar av - samt avsätter tid för eget skrivande.
Så jag skulle inte klara av att svara ärligt på en blog-enkät..

God fortsättning också!
Förstår din glädje över elever som du återser.
Själv hade hade jag lyckan att under några år jobba ihop med en fd teaterelev. Han är numera regissör - och jag minns när han i yngre tonåren så hängivet deltog i teatergruppen.
Det var spännande att jobba med den vuxne eleven i några teateruppsättningar. Man bli glad över att de förverkligar sina drömmar. Och att man själv var med och visade lite väg...

kram
Inkan!

AMber said...

Ja, det är ju inte några tester att ta på allavar - medial underhållning är en bra beskrivning.
Jag borde nog dra ner på mitt bloggläande till förmån för mitt eget skrivande. det blir ju inte mycket ändå närman jobbar mer än heltid och har barn. Dikter har jag inte skrivit på ett par månader.

Jobbar du alls med teater längre?

Visionary Soul said...

Testerna... de är ju bara underhållning. Kanske får de en att fundera lite på sig själv ibland. Mopsar är inte så vackra precis, men väldigt trevliga hundar - jag passade grannens två mopsar när jag var barn och oj vad jag älskade dem! :-)

Elisabet said...

Jag minns när jag hade opererats för endometrios och gynläkaren förklarade att jag, innan operationen, hade haft SKYHÖGA halter av kvinnligt könshormon.
"Oj, så kvinnlig du måste vara!" sa han och log.
Det var inte långt ifrån att jag ramlade av stolen och rakt i golvet.

Jag, som alltid sett mig som en pojkflicka!

När jag gick ut från undersökningsrummet bara loooog jag och kände mig som Brigitte Bardot.
Ungefär ..-)

Apropå hur man kan få veta vad man är ..

AMber said...

visionary soul: Tror att mopsarna var starka och intelligenta och tjurskalliga i det där testet. Eh, envisa var det kanske. :-)

elisabet: Är du fortfarande pojkflicka (mankvinna borde det väl heta)?

Läste för ett tag sedan att man gärna säger pojkflicka om en flicka, men inte flickpojke om en pojke - det senare är inte så positivt. Säger en del om vårt sätt att bedöma kvinnligt/manligt.