Saturday, March 22, 2008

Årets påskäggsjaktI år blir det gammal GPS har jag sagt till Samuel, som får använda en modern hos pappa. Den gamla "GPS:en", hehe, syns på bilden.

7 comments:

Bloggblad said...

Så kul det ser ut... kanske ska jag gömma nåt... disken kanske? Så glad upphittaren skulle bli....

Amber said...

Bloggblad: Fniss! Skriv ingen instruktion, så blir det extra kul. Göm den i komposten t ex... Och bilnycklarna kan man gömma och glömma! Livet kan bli riktigt skoj!

När Samuel var som ditt barnbarn ritade vi bilder - först en som visade leksakslådan och i den en bild som visade skrivbordet och där en bild som visade under sängen. Sedan blev det ett år med karta över hemmet och sedan var det bara löjligt att rita så vi skrev, eftersom han kunde läsa redan vid 3 1/2. Ja, då blev det gåtor, sedan GPS och nu kompass. Jo, ett år hade en kompis satt lappar på alla statyer i det område hon bor, så det var ett evigt kutande hit och dit. Rätt kul, faktiskt! Har man inget att göra så...

Evas blogg said...

Låter skoj! Åh så länge sen jag använde mig av en kompass!

Eleonora said...

Vilken jättekul GPS övning du gjort till Samuel!!! Härligt att höra att ni är Fit for fight igen! Fortsätt ha det bra. Kramisar

carulmare said...

Låter som ett intressant och kanske inte helt lätt sökande efter påskägg.

När jag läser bakåt, förstår jag att torsdag är påskhäxedag i Sverige. Här är det på lördag.

Men idag är det första april, den dag då man får luras.

Så nu har vi halloween, påskhäxor och aprilbedrägerier... Jag tror det är bra... så att vi inte blir för helgonlika! För att vi skall orka med oss själva. Dagar för Skuggsidan?

Amber said...

Eva: Det var ett tag sedan jag med använde kompassen, så jag fick träna innan. :-)

Eleonora: Ja, men det var litet svagt i början - nu är det full fräs igen!

Carulmare: Nä, helgonlikheten blir nog för tradig. Skuggsidan behöver sitt i detta präktighetens förlovade land. Mycket no-no tycker jag det är...
När barnen börjar påpeka att man gör fel och hytter åt en med fingret när man nallar något onyttigt, då är det för mycket av nyttigheter i luften.

Eleonora said...

Tack för din rara kommentar! Om du bara visste vad trevligt vi hade. Tänk att ett litet glas vin kan få vissa att blomma upp och släppa tunghäftan! Tilltugget var hur enkelt som helt och jag hade gjort mycket - det hade en strykande åtgång.

Har idag sett Sofia-flickornas uppvisning i Enskedehallen. Absolut spikat med folk. Framför mig satt skådisen Jonas Karlsson med sin familj och barn. Hans äldsta var ca 5 år och Sofia-flicka. Nästa ca 4 år och så en liten nyfödd. Jättegulig och fin familj!
I veckan var jag på Waldemarsudde och såg Hertha Hillfon - mycket sevärd!! Gå om du kan.

Trevlig helg önskas till både Samuel och dig. Kramisar