Sunday, December 20, 2009

Julpysseldag

Äntligen slut på konsertandet! I går var vi två körer som tillsammans hade julkonsert - en klockan 16 och en 19. Sedan sedvanligt julmingel i prästgården. Åsa, Samuels farmor, är med i kyrkokören och jag i kammarkören så en hel del sjöng vi ihop - det var extra roligt.

Idag blir det, också sedvanligt, julpyssel hos Åsa. Tänkte vila fram till dess, men när jag satt i sängen och läste SvD, lyssnade på P2 - Alltid på en söndag - och drack mitt morgonkaffe, såg jag den stora lönnkronan mot den vitgrå himlen. Kom på att Samuel och jag ju ska göra en kalender till Åsa (ska be henne låta bli att läsa min blogg före jul), så jag plockade fram papper och penna och gjorde en februaribild.
Gjorde en skiss av ett ljus och litet snirkel runt om och förslag på en text till december, som Samuel ska ansvara för att utforma - han blev arg som ett bi över den förfärliga texten... Aldrig i livet att han skulle använda den! Ongan har smak i alla fall!

5 comments:

Evas blogg said...

Vilket roligt pyssel och fina bilder. Hahaha...jag förstår Samuel ;)

Amber said...

Tack! Jo, det är skönt med någon man inte lurar i vad som helst. :-)

Bloggblad said...

Det var ambitiöst värre... men flott! Tyvärr skulle jag inte kunna glädja nån med mina streckgubbar.

Däremot går det snabbt och lätt att skicka in bilder och göra barnbarnskalender till julklapp.

Eleonora said...

GOD JUL önskas ni båda från grannen!

Amber said...

Bloggblad: Ja, vi tänkte göra en bildkalender men det bidde inte, så det fick bli något vi hann med -knappt. :-) Nästa år kör vi en bildkalender - i tid! Det här var mer arbete än jag tänkt mig.

Eleonora: Alldeles detsamma, som Strindberg säger i något av sina spel! Kram!