Tuesday, August 02, 2011

Nu är den förb... sommarn slut


Knappt två veckor kvar innan sommarlovet är slut. Jag har alltid tyckt att det är skönt att börja arbeta igen. För min del vore det bättre med 3 veckors ledighet i taget, utspridd över året.

Sommaren är visserligen vacker, men juli är för enahanda, oftast. Samma väder, det de flesta kallar vackert, dvs sol till förbannelse. Varmt väder ger också doftlöshet. Jag älskar dimma - kunde väl vara några sådana dagar insprängda här och där. Men de dagarna kommer ju till hösten.

Så. Nu har jag svurit i kyrkan. Igen.

4 comments:

Lena said...

:-)

Elisabet. said...

Ja, det var då härligt befriande ärligt! Jag utgår ifrån att du sannerligen har hittat rätt här i livet, i alla fall yrkesmässigt ,-)

qi said...

Jag har delat upp min semester så om två veckor går jag på min andra semester denna sommar. Gjorde samma sak förra sommaren och dessa två veckor var de bästa semesterveckorna jag upplevt på länge.

När det gäller dina åsikter om juli är jag HELT enig med dig! Tråkigare månad är svårt att hitta...

Amber said...

Lena: Hmm, vad kan nu det betyda? :)

Elisabet: Ja, jag är ju norrlänning, vet du! Vi säger som det är utan krusiduller - även efter 34 år i Stockholm. :D

Ja, jag tycker mycket om mitt arbete! Den ena dagen är sällan lik den andra när man arbetar med barn och ungdomar - och inte så mycket är självklart. Allt kan ifrågasättas. Många överraskningar, och jag får se det uppväxande släktet. Det passar mig bra!

Qi: Härligt med någon som håller med! Det är inte många som tycker som jag om juli, men det är ok, så länge jag får ha mina åsikter. :)