Tuesday, May 16, 2006

VårenSå här såg änglatrumpeten ut för drygt en vecka sedan. I helgen hade den flera blad som var längre än 20 cm, men de blåste sönder och av i den kraftiga vinden. Nu får den stå inne ett tag - tror jag. I natt hade den frusit ihjäl, eftersom der var 0-gradigt. Själv frös jag också rätt bra, hade redan i helgen bytt till sommartäcken både inne hos Samuel och hos mig. Får nog plocka fram duntäckena igen. Turligt nog kom Samuel övertassande till min säng så jag fick litet värme.

A propos kyla - kylskåpet la av i torsdags. Suck. Frysdelen fungerar, men det är bara köpa nytt. I går åkte jag runt och tittade på kylskåp med frys. Höjd 184,5 cm - skumt mått. Det känns helt vrickat att ägna flera timmar åt en så trivial sak. Vem f-n är intresserad av kylskåp?? De finns, och därmed basta! Nu ska man välja färg, storlek, antal kompressorer, försäkring eller inte, handtag si eller handtag så - jag har valt utan handtag. Ju mindre att torka av desto bättre. Ju färre trivialiteter, desto bättre!

Kylskåpsförsäljeriet hämtar det gamla och min trasiga tvättmaskin också! Hurra! Ja det kostar, förstås. Ut med drygt 7 000kr för alltihop. Eller mer, jag vet inte så noga. Trivialiteter - inte.

2 comments:

Space babe said...

Suck, livets praktikaliteter. En bra sak med att vara rik är nog att man kan betala någon för att göra såna saker åt en, fast å andra sidan tycker man nog alltid att de gör fel. Och det blir nog hemskt mkt mer praktiska ting helt plötsligt, ju mer pengar man har.

AMber said...

Ja, jag skulle gärna betala bort både städning, tvätt och fjantande i garderober, klädkammare och källarförråd! Usch, för sånt!