Wednesday, January 23, 2008

Lokalsinnesdyslektikern slår till - igen...

Haha! Växjö, var det ju!! Men det börjar på samma bokstäver, så det var inte så lätt. Definitivt mer än 5 mil fel, i alla fall!

Efter att ha dansat snoa, vilket gick alldeles utmärkt, så här efter 25 år, ska jag nu gå till hotellet och sova.

Natti!

4 comments:

Panter said...

:) Tur att du åker tåg, då brukar det bli rätt, föutsatt att det är rätt bokat. Står det Stockholm på returbiljetten?

Ingrid said...

Men visst gör det att man lever i en mer spännande värld, får fler överraskningar och behåller barnasinnet längre. Människor som alltid vet vart de är på väg måste ju helt enkelt bli mer enkelspåriga.
Själv vet jag sällan vilket datum det är eller hur sagda datum relaterat till t.ex. lön och dags att betala räkningar vilket blir spännande fast på ett helt annat sätt ...

Bloggblad said...

Faktiskt, jag undrade varför du skulle upp så hiskligt tidigt för att åka till Västerås... men tänkte att du kanske åkte cykel ;)

Amber said...

Panter: Jo, som tur var stod det Stockholm på returbiljetten - men när det gäller mig är det nog ingen försäkran om att det blir rätt. Tåget lär väl gå rätt, men, tja, det finns ju många tåg att stiga på.:-)

Ingrid: Jo, spännande blir det. Och mycket som jag inte tänkt se dyker upp framför mig - rätt kul faktiskt. Eh, spänningen med räkningarna får du gärna behålla, där går gränsen för vad jag klarar av.
Barnasinnet är bra, det håller jag med om. (Det kallas att göra dygd av nödvändigheten, i mitt fall...)

bloggblad: Haha, jag kunde ju cyklat. Man vet aldrig. Jag har cyklat från Stockholm till Mjölby en gång. Det verkar rätt puckat med tanke på vad man kan förväntas uppleva i Mjölby - eller inte.