Friday, July 21, 2006


Dagens frukost, njae, mackan hade jag redan ätit upp innan jag tog bilden. Båda telefonerna med ute på balkongen ifall sonen skulle ringa. Han ringde, men innan han ringde kom ett SMS med förslag om att vi skulle gå och lyssna på Sting på jazzfestivalen. Så om en stund sticker jag in till stan. Först ska vi titta på lite folk (läs män) och sedan lyssna på Skyhigh.

Som färgnörd reagerar jag direkt om färger "pratar" med varandra, plockar fram eller dämpar varandra. Efter avslutad frukost ställde jag koppen på brödassietten och plötsligt upptäckte jag att den kopp som jag köpt under färgnamnet petrol (löjligt) också hade rosa ränder. De hoppade fram när koppen stod på det rosa fatet. Sådana små saker kan få mig så skönt glad.


Änglatrumpeten hade i morse 89 knoppar! Gissar att den kan tänkas tippa omkull när allt väl börjar blomma, så jag får nog staga upp den. I motljus är knopparnas avlånga höljen lätt genomskinliga, så man ser kronbladens små spetsar. Ska se om det går att ta en bild av det i morgon.

Mot Sting!

2 comments:

Space babe said...

Hej, vad kul att du börjat bildblogga mer. Fina bilder! Vill gärna se bilder på änglatrumpens alla stadier.

Och roligt att få ta del av ditt färgseende!

AMber said...

Vad roligt att du gillar bilderna! Ska se om kameran klarar motljusbilderna av knopparna - de största är nu som stora, feta cigarrer.