Saturday, July 09, 2011

När andra sover

...leker jag. Jag bara börjar på något och klottrar på, ibland blir det skräp, ibland något att arbeta vidare på. Nu blev det mest en tanke om vad man kan göra utifrån vad denna dam har hittat på. Bäst av hennes bilder/texter tycker jag om den som börjar This is your space och den som lyder Normal people worries me.


Nu är klockan 02.27, så det är dags att lägga sig och läsa en stund.

Lasciva, förresten - gillar ordet, men det låter väl pretentiöst, lättsinniga hade varit bättre... Dock, allt var ju bara stundens ingivelse, så det väcker mest nya tankar. Snart kanske det blir något eftersom jag har beställning på en målning igen. Nej, snart blir det något - inte kanske!

G'natt!

2 comments:

carulmare said...

Härligt! Den flytande gränsen mellan text och bild, bild med text, bild av text..! En gång såg jag en kinesisk eller möjligen japansk film där man målade poesi... eller kanske ett slags böner, på varandras kroppar. Har sökt lite efter den, skulle gärna komma på vad den heter.

Gillar också de tankespråk som du nämner. :)

Amber said...

Carulmare: Märkligt nog har jag alltid varit förtjust i blandningen text/bild i konsten, men aldrig gjort något själv i den vägen. Men långsamt dyker det upp.

Har aldrig hört talas om den film du nämner - låter rätt spännande.