Monday, September 03, 2007

Alldeles nyss II


Plötsligt vräker vitt, tungt hagel ner, så bilarna på parkeringen blir skräckslagna och börjar blinka och tjuta helt vilt! Samuel blir lycklig och provar gå ut i bara nattskjortan. Inte så lyckat, märker han.


Den lille hagelmannen tar på sig väst och regnjacka utanpå nattskjortan och så mammas stövlar och klafsar sedan lyckligt omkring i hagelsvärmen. Bygger en hagelgubbe med lönnkrona och vackra röda ögon.5 comments:

Inkan said...

*smile* - Å dessa lyckliga härliga barn som uppskattar allt! Vilken förmåga de har att njuta i nuet.


När jag var barn älskade jag att dansa naken i sommarregnet! Idag skulle nog grannarna ringa polisen om jag försökte njuta...

Hagelgubben var stilig!

qi said...

Underbart!!!

AMber said...

Inkan: Ja, jag som mamma smittas ofta av den oförblommerade glädjen över allt och inget. Det är rätt härligt!

Försöker att inte lägga hinder i vägen för sonens njuting. Jag visste ju att nattskjortan skulle vara sjöblöt upp till midjan innan han var klar med sitt hagelpyssel och att känna på regnet och allt vad han nu gjorde, men det fanns ju torra pyjamasar att ta istället.

"Det här var den bästa upplevelsen i mitt liv!" sa ungen glatt efteråt. Men det säger han om väldigt mycket, så... Härligt nog!

Jag har även som vuxen dansat naken i regnet - otroligt skönt. Men kanske inte i andras åsyn, precis. Det bleve nog polisen även här. :-)

Qi: Ja, inte sant!!

Eleonora said...

Härliga, härliga fästman! Jag trodde mina fönsterrutor skulle spricka av den plötsligt vällande hagelskuren. Hoppas få hör en glad, rolig berättelse från din 3-dagars tripp. Kram

Evas blogg said...

Härligt med barn, de uppskattar livets många skepnader!