Saturday, July 19, 2008

Balkonggröntröttrosa5 comments:

qi said...

Krasse är min älsklingsblomma, alla kategorier. Doften och färgen. Fina bilder!

Eleonora said...

Såå vackra och fina blommor får bara den som har gröna fingrar!! Jag satte krasse men dom fick löss, så jag slängde hela altet. Du min vän i nöden (på mer än ett sätt- haha)tack för din enorma insats att i ilfart köra mig till SÖS. Jag vill öka ut ditt blominnehav så snart jag kan ta mig till affären. Kram kram

Amber said...

qi: Krasse hör också till mina älsklingsblommor - lätta att få att växa och doftar underbart ända fram till frosten. För att inte tala om färgerna... Tack för bildberömmet!

eleonora: Ja, det blev litet dramatiskt där när vi båda kom hem och skulle tömma våra bilar efter våra respektive resor. Skönt att allt blev bra till slut! Kram!

Bloggblad said...

Krasse har jag ingen i år, de senaste åren har den blivit uppäten av en äcklig liten mask.

Men du, den rosa rosen är ju bara helt underbar! Jag fick en kruka med en sån rostyp i häromdagen, ska pröva att sätta den i en större kruka och sen plantera ut.

Amber said...

bloggblad: Rosen heter New Dawn och den kan man göra allt möjligt vackert med såg jag på den flower show där jag köpte den. Den doftar rent och friskt också och blommar så det står härliga till hela sommaren, ända fram till frosten. Det gillar jag!