Thursday, July 03, 2008

Nyss

Samuel pratar på, jag lyssnar så där lagom noga och svarar litet vad jag tycker verkar vara ett bra svar - är precis på väg in i min bok.

"Men mamma, du hör så dåligt att du borde gå till doktorn och få en undersökning!"

"Ska du säga, jag får ju säga till dig massor av gånger och då svarar du ändå att du inte har hört! I så fall behöver du med en undersökning!"

"Ja, men det är inte samma sak - du är mer goddag yxskaft..."

3 comments:

Bloggblad said...

Den var bra!
Mitt barnbarn frågade i dag varför vi har två öron - och då svarade jag som Mark Twain... (fast jag är inte så säker på att jag lever efter det...)

Eleonora said...

Här händer det saker vill jag lova! Att Samuel varit borta så länge i Italien och att du har skaffat dig ett projekt "never ending story"! Spännande - du måste berätta under någon av våra kommende promenader!!

Har varit på resande fot nu i 2 veckor och på lördag bär det av till Sigtuna. Ska tillbringa en vecka där med barnbarnen, som nu båda blivit tonåringar! Hoppas jag orkar med dem, de är alltid fulla av förslag och påhitt.

Så gulligt det ser ut på din balkong! Gröna fingrar har du helt klart - förslaget att satsa på en ev. trädgårdsmästare, låter helt OK. Ni borde ju ha en del gemensamt men var hittar man ett dylikt exemplar?

Hur som helst - sköt om dig och ha det nu riktigt gott så ses vi om någon vecka eller två! Kramkram

Amber said...

bloggblad: Om man bara fick säga det man lyckades leva efter bleve det inte mycket sagt...

Elonora: Hmm, jag vet ju att du kom hem från Sigtuna samtidigt som vi kom hem från Öland...