Wednesday, July 21, 2010

Splitter

Ont i huvudet. Tänker jag för mycket, för litet, eller är jag bara trött på vädret? Det väder, som enligt min uppfostran, både den explicita och den implicita, låtit mig förstå att man ska vara lycklig, vacker och två när solen lyser. Hmm.

Gårdagens valpkurs tröttade ut oss redigt. Jag och hundvalpen sov i 2 1/2 timmar när vi kom hem. Människovalpen satte sig vid datorn. Nedan vilar båda valparna efter ögonkontaktträning, sitt och ligg och ta mat ur skålen efter var så god. Det var väl det där med ögonkontakten som blev litet virrig - med 7 andra valpar runt om är det väl lagom kul att titta husse eller matte i ögonen. Det kan man ju göra alla andra dagar.

Människovalpen, som fyller 12 om sju dagar, sover just nu - växer och sover och sover och växer. 167,5 cm tycks inte räcka.

Måste åka och köpa märgben till minsta valpen som börjat gnaga på kartonger och matthörn eftersom allt spännande på de gamla märgbenen är bortgnagt och nya tänder sticker upp hela tiden. Bäst att åka nu!!

4 comments:

Eleonora said...

Nu börjar äventyret för dig! 1 st tonåring och 1 st valp - du gör det då inte lätt för dig själv - men kommer att få tusenfalt åter i tacksamhet, beundran och älskvärdhet! Ha det gott söta Amber

Amber said...

Hmm, när sonen slickar mig i ansiktet och hunden serverar te, då har jag lyckats! :-) Skämt åsido - jag får ju mycket av båda valparna redan nu!

Smält inte i värmen! Läs en av dina nyinköpta böcker! Kram!

Cecilia N said...

Om valptänder börjar gnaga på sånt som de inte alls ska gnaga på så kan man pensla på tabasco på de grejerna.

Amber said...

Cecilia N: Bra tips! Tack! Dock tycks det som om märgben botar allt annat gnagande. Hittills. :-)