Thursday, October 05, 2006

Troligen aldrig på ti'n...

Har jag tränat idag, som jag skulle? Nä.

Smockade på mig nedanstående, mig vanligtvis otypiska, stövlar och drog till Nacka Forum. Där inhandlade jag bl a två dubbla Pigalle, vilka jag åt (ha, vilket förskönande omskrivning för "tryckte i mig") på väg hem, plus ett kollegieblock (vilket jag inte åt), med knallfärger på pärmen - behöver jag verkligen när jag ska ut och bedöma skolor, hårtoning "Röd kastanj"- behöver jag verkligen så tråkig som jag ser ut, nä, när jag ska ut och bedöma skolor, menar jag förstås. Ett vitt sammetskuddöverdrag med kaffefärgade broderier, som var nedsatt i pris - behöver jag verkligen när jag ska luta mitt tänkande (va?) huvud mot något, efter att jag har bedömt skolor, Stieg Larssons Flickan som lekte med elden - behöver jag när jag ska vila efter... äsch.


Himlen var väldigt vacker när jag åkte strax efter sex (tyvärr inget annat än tid, i detta fall), rosa bakgrund mot silvervita storbubbliga moln. På hemvägen började det småregna (små regnstänk syns på stövlarna) och månen var stor och rund och fyllig. Ja, si det var väl något positivt, när onödigheterna haglar.

Jag vägrar att deppa över att jag bär mig åt som en fullblodsdåre - slår mig lätt för den andliga pannan och suckar fjolligt. Vad ska en kvinna göra, när livet är segt och trist och man blir så otålig att man bara vill vrida sig ur sitt eget skinn och möjligen vråla - litetgrand. Ja, eller utav bara helvetttte!

Är man riktigt klok, månntro?! Troligen inte, troligen aldri' på ti'n...

Förresten, jag ångrar mig - jag är bara något odisciplinerad emellanåt. Och bara rent privat.

Så det så!

4 comments:

Qi said...

Två dubbla Pigalle... jag brukar köra med dubbelnougat när jag känner så som du gjorde. I vissa lägen i livet är det bara choklad som hjälper... ;-)

AMber said...

Jo, det är nog så! Skönt att vi är fler! :-)

Anonymous said...

Kul text! :) Inte skall man försöka vara klok. Det är mycket roligare att vara lite galen...

AMber said...

carulmare: Inga problem med galenskapen här, inte! :-)