Sunday, July 08, 2007

Miss i nassen med Al Gore

Live Earth bjuder på många bra artister Joss Stone, Fall Out Boy och Foo Fighters t ex. Sedan gör det ju ingenting att Dave Grohl är otroligt läcker när han vrålar... Wooosh!

Live Earth bjuder också på många bra filmer om global miljö(förstöring). Dem kan de gott visa med jämna mellanrum på tv till vardags. Inte bara för miljön, utan också för att de är bra gjorda - bra filmer helt enkelt.

Tillägg 02: 50 ca:
"I pledge..." säger Al Gore 7 gånger. Det blir nog klassiskt på samma sätt som Martin Luther Kings "I have a dream...", gissar jag.

6 comments:

Det Mörka Hotet said...

Jag är besviken att inte Electric Banana Band var med!


DMH/Samuel

Puman said...

Jag har kollat lite på Live Earth -många bra band!

Just nu diggar jag det här:
http://www.youtube.com/watch?v=UPPgeDhGzKY

AMber said...

DMH: De är otroligt bra! Jag köpte alla deras skivor till min Samuel när han var bara några månader och sedan dansade vi till dem så fort han lärde sig stå. Så småningom sjöng vi dem tillsammans också. Nu händer det att någon av oss citerar lämpligt stycke ur någon sång där det passar i livet.

Visst förjänar de en större publik, men singalesiska är inte bästa språket att komma jojkande på, eh, menar svenska förstås...

Puman: Jag kroknade klockan fem i morse, hann se Madonna - snygg och en otrolig artist! Över huvud taget var det många bra band - missade tyvärr Metallica, som är en favorit.

Ska kolla den på youtube - tack för tipset!

AMber said...

Puman: Ah, det är ju John Lennons gamla låt. Bra version och väldigt starkt med texten interfolierad med folk som berättar från Sudan. Och hemskt.

Puman said...

Jag gillar Madonna också och hennes Confessions tour (DVD) är otroligt.

AMber said...

Puman: Jag har inte aktivt lyssnat till Madonna tidigare - dock tyckt att hon är ok. Nu inser jag varför hon är så populär, en fullfjädrad artist, måste vara en av de bästa i världen.