Thursday, September 07, 2006

Mänsklig ställningInkan har en liknande bild på sin blog idag. Jag har gjort ytterligare en bild på samma tema, som är bättre än den här, men den har jag sålt och har ingen bild på den, vad jag vet. Annars brukar jag ta bilder på alla målningar innan jag säljer dem. En gallerist visade mig hur man skulle föra bok över hur mycket man får betalt och vem som köper målningen och diverse andra bra upplysningar, medium och storlek t ex.

Ovanstående är en gouache och storleken är 69x61,5 cm.

6 comments:

Inkan said...

Den klassiska "ovalen" eller "ägget":)

Din var fin.

AMber said...

Tack Jo, arketyperna haglar (omedvetet)när jag målar!

Kerstin said...

Gillar den! Äntligen tid att kika in på din blogg. Kul! Vad händer med romanen...?

AMber said...

kerstin: Hum, det har inte blivit mer än en genomläsning... hmmm. Inget skrivet. Det dåliga samvetet smakar inget vidare. :-/

karin said...

Läcker bild. Jag läste just ditt arga inlägg när du fått din son i duschen, och jag skrattade så gott! Precis så där är det hos mej med! Min son vägrar duscha efter fotbolls/hockeyträningar och vid andra tillfällen, han ska göra det senare och skriker och protesterar och, ja, du vet, för att sedan stå i godan ro och mysa i duschen hur länge som helst när han väl kommit dit :-)

AMber said...

karin: Ja, ibland kan jag avundas dem deras sätt att lätt släppa fighten och njuta av något nytt - utan prestigeförlust. :-)