Monday, November 13, 2006

En ny familjemedlem


Det här är lilla Momo, 12 veckor gammal. Jag hämtade henne idag ute på Saltarö. Hon pep i ett par mil, så jag tog av mig min skotska yllehalsduk och lade in till henne, och då somnade hon ganska snart. På bilden har hon ännu inte gått ur kattburen, utan sitter på halsduken och kikar på mig.
Längtar efter Samuel! Han är i Hanoi just nu. Hans bonusmamma har skrivit litet om vistelsen där.

6 comments:

Qi said...

Lilla Momo, så fin hon är! Nu blir det lek och liv hos dig... Kommer ihåg när min lilla Ella kom hem! Dom är så himla roliga och spralliga de där små...

Visionary Soul said...

Men så mysigt! Vilken liten söting!

Och underbart att höra att sonen håller stilen... beska sanningar till den som vill höra... och den som inte vill... ;-) Han verkar vara en otroligt härlig unge! :-)

AMber said...

qi: Jo, snart blir det liv, just nu är hon sååå trött. Hon är ju så otroligt liten. Men gisar jag rätt är hon uppe och sprallar i natt.

visionary soul: Ja, det är roligt att han inte bara serverar mig beska sanningar. ;-)

AMber said...

Ehh - "gissar" stavar jag med två s när fingrarna gör som de ska.

smulan said...

Oj, vilken sötnos!! Jag hade en liten kattunge för några år sedan, som jag tyvärr fick ge bort (hon fick det jättebra!) därför att hon blev inte accepterad av våra fyra (då fem) hundar. Jag var jätteledsen över det. Gissa vad min lilla kattunge hette - (och heter) ..; "Smulan"!

Därav mitt blognamn - Smulan.

Allt gott!
Smulan

AMber said...

smulan: Åh, vad tråkigt att det inte fungerade med hundarna! Men litet finns på sätt och vis kvar i och med ditt bloggnamn. Härligt!