- gröna lasagneplattor
- Ostsås
- spenat , hackad (stort pkt)
- keso (stort pkt)
- litet mjölk
- kryddor: muskot, salt, svartpeppar
2. Champinjonsås
- oliver, ca 20 st
- champinjoner, ca 200 g
- 3 gula lökar
- 1 burk krossade tomater
- 4 vitlöksklyftor
- kryddor: oregano, svartpeppar, salt
- lagrad ost
1. Tina spenaten och blanda med keson och kryddorna
2. Hacka och fräs champinjonerna och löken. Hacka oliverna och pressa vitlöken. Blanda ner detta och de krossade tomaterna. Låt sjuda ca 15 min.
Varva lasagneplattor och ostsås. Överst lägges champinjonsåsen. Riv lagrad ost över alltsammans.
225 grader ca 30 minuter
5 comments:
Det där verkar hur gott som helst: tack för ett intressant tips!
DMH/Samuel
Det låter riktigt gott! Jag var vegetarian i 10 år, och funderar på att gå tillbaka... äter väldigt gärna bara grönt. Eller rött...eller gult...
DMH: Det är verkligen gott! Och så slipper man bli så där tung efteråt, som man (jag) kan bli av kötträtter.
Bloggblad: Hur kom det sig att du började äta kött igen? Det är visserligen gott ibland, men jag blir så trött av det. Nå, huvudsaken man är nöjd!
Toppen! Nu återstår bara att räkna ut vad "ett stort paket" och "ett litet paket" innebar omkring 1988...
Martin: Stort paket är nog ett papperspaket som finns i frysarna, vet inte hur många gram det innehåller. Keso finns väl bara i en stor storlek, tror jag. Det fixar du nog - lycka till!
Post a Comment